FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

De CAPTCHA "I am not a robot" wordt niet weergegeven

Je kunt niet inloggen bij myfritz.net omdat de CAPTCHA "I am not a robot" niet of niet juist wordt weergegeven.

Oorzaak

• De webbrowser laadt myfritz.net niet goed, of een browserextensie verhindert de uitvoering van JavaScript op myfritz.net of de weergave van iFrames met de CAPTCHA.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijke geheugen (cache) van je webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

2 Extensies in webbrowser uitschakelen

Schakel bij wijze van test alle in de webbrowser geïnstalleerde add-ons (bijvoorbeeld NoScript, ScriptSafe) uit die actieve inhoud zoals JavaScript of iFrames blokkeren:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Add-ons" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Microsoft Edge
  • Voor Edge zijn geen maatregelen nodig. Edge ondersteunt op dit moment geen extensies die actieve inhoud blokkeren.
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Invoegtoepassingen beheren".
    3. Klik op een ingeschakelde invoegtoepassing en vervolgens op "Uitschakelen".
    4. Herhaal deze handeling voor alle ingeschakelde invoegtoepassingen en klik daarna op "Sluiten".

Als myfritz.net nu correct wordt weergegeven, kun je de afzonderlijke extensies een voor een in- en uitschakelen om te achterhalen welke extensie verhindert dat de CAPTCHA wordt weergegeven. Configureer een uitzondering voor myfritz.net in die extensie of laat de extensie uitgeschakeld.