FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

Ondersteunt de FRITZ!Box "WiFi bellen" of "WiFi calling"

Met de FRITZ!Box kun je gemakkelijk gebruikmaken van "WiFi bellen" of "WiFi calling".

Met deze technologie die door verschillende providers wordt aangeboden, kun je mobiel bellen via het draadloze netwerk. Om "Wifi bellen" of "WiFi calling" te kunnen gebruiken, heb je naast een compatibele mobiele telefoon alleen draadloze internettoegang nodig.

Voor betrouwbare werking raden wij het volgende aan:

• Als je gebruik maakt van WiFi calling van je internetprovider, verander dan in de FRITZ!Box niet de DNS-server die is toegewezen door je internetprovider (fabrieksinstellingen). Als je een andere DNS-server gebruikt (bijvoorbeeld) Google Public DNS), kunnen er problemen optreden.
  • Bij gebruik van een FRITZ!WLAN Repeater of een FRITZ!Powerline-adapter met draadloze functie schakel je in de gebruikersinterface daarvan onder "Wireless" ("WLAN") > "Security" de optie "The active wireless devices displayed below may communicate with each other" (fabrieksinstelling) in.