FRITZ!Box 7560 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7560 Service

FRITZ!Box USB Remote Connection met meerdere FRITZ!Boxen gebruiken

Met het programma FRITZ!Box USB Remote Connection heb je ook toegang tot meerdere FRITZ!Boxen in het thuisnetwerk. Je kunt bijvoorbeeld een USB-printer gebruiken die is verbonden met een FRITZ!Box die is geconfigureerd als draadloos basisstation en tegelijkertijd een USB-opslagmedium dat is aangesloten op een tweede FRITZ!Box die is geconfigureerd als draadloze repeater, verbinden met je computer.

FRITZ!Box selecteren

1. Dubbelklik op de computer op het pictogram van FRITZ!Box USB Remote Connection in het systeemvak van de Windows-taakbalk (Systray).
  2. Gebruik de pijlknoppen bovenaan de middelste sectie van FRITZ!Box USB Remote Connection om te schakelen tussen de FRITZ!Boxen (zie afb.).

Opmerking:De pijlknoppen worden alleen weergegeven als zich in het thuisnetwerk meer FRITZ!Boxen bevinden waarop USB Remote Connection is ingeschakeld.

Afb.: FRITZ!Box in "FRITZ!Box USB remote connection" selecteren

3. Als de FRITZ!Box-gebruikersinterface is beveiligd met een wachtwoord, voer je het wachtwoord in en laat je het invoerveld "User name" leeg.
    • Als je de toegang tot de FRITZ!Box hebt beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord, voer je de naam en het wachtwoord in van een gebruiker die toegangsrechten heeft voor de FRITZ!Box-gebruikersinterface.

Opmerking:Je kunt de toegangsrechten voor FRITZ!Box-gebruikers wijzigen in de gebruikersinterface onder "System > FRITZ!Box Users".

4. Klik op "Refresh".

Je kunt nu de USB-apparaten die zijn verbonden met de geselecteerde FRITZ!Box verbinden met je computer.