FRITZ!Box 7581 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7581 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

Sommige instellingen zijn verborgen in de standaard weergave van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, omdat deze alleen in speciale gevallen nodig zijn. Als je alle instellingen van de FRITZ!Box wilt zien, schakel je de "Advanced view" van de gebruikersinterface in.

Geavanceerde weergave inschakelen

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .