FRITZ!Box 7581 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7581 Service

FRITZ!OS bijwerken

U wilt een update van de FRITZ!Box uitvoeren? ✔ Wij laten je zien hoe je FRITZ!OS automatisch kunt bijwerken.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren. Als de "online update" niet lukt, bijvoorbeeld omdat de FRITZ!Box geen verbinding heeft met internet, kun je de firmware handmatig bijwerken.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update Now".