FRITZ!Box 7581 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7581 Service

Analoge telefoon in FRITZ!Box configureren

Je kunt analoge snoergebonden telefoons en analoge draadloze telefoons met een eigen basisstation aansluiten op de FRITZ!Box. Na de configuratie kun je met je telefoons bellen via alle telefoonnummers die zijn geconfigureerd in de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers configureren in de FRITZ!Box

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

Internettelefoonnummers configureren

Mobiele telefoonnummer configureren

2 Telefoon op de FRITZ!Box aansluiten

• Verbind de telefoon met een analoge poort van de FRITZ!Box (bijvoorbeeld "FON 1").

3 Telefoon in FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de poort (bijvoorbeeld "FON 1") in, waarop je de telefoon hebt aangesloten en klik op "Next". De wizard voert je door de configuratie.

Belangrijk:Is het niet mogelijk de poort te kiezen waarop telefoon is aangesloten, dan is op deze poort al een ander toestel geconfigureerd. Je moet dit apparaat eerst verwijderen.