FRITZ!Box 7581 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7581 Service

Portforwarding-regels kunnen niet worden geconfigureerd

In de FRITZ!Box kunnen voor een apparaat geen verdere portforwarding-regels worden geconfigureerd. De regels worden niet opgeslagen nadat je op "OK" hebt geklikt en ook niet toegevoegd aan de lijst met geopende poorten onder "Internet > Permit Access > Port Sharing". De FRITZ!Box geeft geen foutmelding weer.

Oorzaak

• Fout in FRITZ!OS 6.8x

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 IPv6-verbinding in FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Account Information".
  3. Klik op het tabblad "IPv6". Als het tabblad niet wordt weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.
  4. Schakel de optie "IPv6 support enabled" in.
  5. Als in de sectie "IPv6 Connectivity" de optie "Use native IPv4 connection (recommended)" is ingeschakeld:
    1. Schakel de optie "Always use a tunnel protocol for the IPv6 connection" in.
    2. Schakel in de sectie "Connection Settings" de optie "6to4" in.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Portforwarding-regels verwijderen

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Permit Access".
  3. Klik op het tabblad "Port Sharing" of "Port Forwarding".
  4. Klik naast elk apparaat / elke naam op de knop (Verwijderen) en bevestig de vraag of je het apparaat wilt verwijderen uit de lijst met geopende poorten, met "OK".
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Portforwarding-regels opnieuw configureren