FRITZ!Box 7581 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7581 Service
Not your product?

Een tweede internetverbinding maken voor internettelefonie (PVC)

De FRITZ!Box kan een tweede internetverbinding (PVC) maken voor internettelefonie (VoIP). Als de provider van internettelefonie dit ondersteunt of vereist, kan de FRITZ!Box automatisch een tweede internetverbinding voor internettelefonie maken via je DSL-lijn.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephone Numbers" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de tab "Line Settings".
  4. Ga naar de sectie "Voice Packets" en schakel de optie "Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC)" in.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Als de optie "Use additional connection for Internet telephony via DSL (PVC)" niet beschikbaar is, dan heb je een speciale FRITZ!Box-editie die is gemaakt voor een specifieke provider van DSL- of internettelefonie en die alleen wordt verkocht of beschikbaar gesteld door die provider. Deze edities zijn op maat gemaakt voor de specifieke vereisten van die bepaalde provider en ze bevatten niet altijd alle opties.