FRITZ!Box 7583 VDSL Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7583 VDSL Service

FRITZ!OS bijwerken

U wilt een update van de FRITZ!Box uitvoeren? ✔ Wij laten je zien hoe je FRITZ!OS automatisch kunt bijwerken.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren.

Als je in de gebruikersinterface onder "System > Update > Auto-Update" de optie "Notify me about new versions of FRITZ!OS and install new versions automatically" inschakelt, worden toekomstige updates automatisch geïnstalleerd.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update Now".