FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

In plaats van de gebruikersinterface wordt een lege of onvolledige pagina weergegeven

Na het invoeren van fritz.box in de adresbalk van de webbrowser wordt de gebruikersinterface weergegeven als een onvolledige of lege, witte pagina.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Avira-webbeveiliging uitschakelen

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je een beveiligingsprogramma van Avira, bijvoorbeeld Antivirus Pro, gebruikt:

1. Schakel Avira Web Protection uit of configureer een uitzondering voor "fritz.box" in de webbeveiliging. Informatie over wanneer je de webbeveiliging weer kunt inschakelen of hoe je een uitzondering configureert voor "fritz.box", krijg je van de fabrikant.

2 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijk geheugen (cache) van de webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

3 Extensies in webbrowser uitschakelen

Schakel bij wijze van test alle in de webbrowser geïnstalleerde extensies (bijvoorbeeld NoScript, ScriptSafe) uit, die actieve inhoud zoals JavaScript of iFrames blokkeren:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Meer hulpprogramma's" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Add-ons" en vervolgens op "Extensies".
    3. Schakel alle geïnstalleerde extensies uit.
  • Microsoft Edge
  • Voor Edge zijn geen maatregelen nodig. Edge ondersteunt op dit moment geen extensies die actieve inhoud blokkeren.
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Invoegtoepassingen beheren".
    3. Klik op een ingeschakelde invoegtoepassing en vervolgens op "Uitschakelen".
    4. Herhaal deze handeling voor alle ingeschakelde invoegtoepassingen en klik daarna op "Sluiten".