FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Smarthome-apparaten vanaf internet schakelen

Je kunt je je schakelbare contactdozen, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, FRITZ!DECT-radiatorthermostaten en andere smarthome-apparatuur die compatibel is met de FRITZ!Box vanaf internet schakelen met de FRITZ!App Smart Home. De FRITZ!App Smart Home installeer je eenvoudig op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je ook onderweg je smarthome-apparaten veilig vanaf internet schakelen. De FRITZ!App Smart Home geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de contactdozen. Zo kun je je smarthome-apparaten altijd aansturen en in de gaten houden.

Afb.: Startscherm FRITZ!App Smart Home