FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Verbruiksgegevens van de FRITZ!DECT-contactdoos opslaan en resetten

De verbruiksgegevens van de schakelbare contactdoos, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, kun je volledig wissen. Zo voorkom je dat de verbruiksgegevens van een nieuw apparaat niet worden vervalst door de gegevens van het oude apparaat wanneer je een nieuw apparaat aansluit. Desgewenst kunnen de gegevens van het oude apparaat éérst worden opgeslagen in een CSV-bestand.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Verbruiksgegevens opslaan

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All smart home devices".
  4. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende apparaat.
  5. Klik op het tabblad "Energy Display" en vervolgens op het tabblad "Total consumption (kWh)".
  6. Klik op de knop "Save" en sla de verbruiksgegevens als CSV-bestand op de computer op.

2 Verbruiksgegevens resetten

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All smart home devices".
  4. Klik bij het betreffende apparaat op de knop (Bewerken).
  5. Klik op het tabblad "Energy Display" en vervolgens op het tabblad "Total consumption (kWh)".
  6. Klik in de sectie "Resetting consumption data" op de knop "reset".