FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Supportgegevens genereren

Om je aanvraag te kunnen verwerken, hebben we de supportgegevens van je FRITZ!Box nodig. Genereer de supportgegevens met een computer, Androidsmartphone of -tablet indien mogelijk wanneer het probleem optreedt, of meteen daarna.

Start vóórdat je de supportgegevens genereert niet opnieuw op door bijvoorbeeld de stroomvoorziening te onderbreken. Met een iPhone of iPad kun je de supportgegevens niet genereren, omdat iOS-apparaten de gegevens onvolledig opslaan.

Opmerking:De supportgegevens bevatten onder andere de instellingen van je FRITZ!Box en de Event Log. De gegevens worden uitsluitend gebruikt om je aanvraag te verwerken en worden niet doorgegeven aan derden. De supportgegevens worden uiterlijk na afronding van je aanvraag gewist.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box linksonder op "Contents" en vervolgens onder op "FRITZ!Box Support".

Afb.: Links "Contents" en "FRITZ!Box Support" in gebruikersinterface

2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Bestand opslaan" en sla de supportgegevens op als TXT-bestand. Het opslaan kan enkele minuten in beslag nemen. Wijzig niet de naam en de indeling van het bestand.
  4. Maak, indien mogelijk, een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met Windows kun je een zipbestand maken door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en in het contextmenu "Kopiëren naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te kiezen. Onder macOS selecteer je het bestand en kies je in het contextmenu "Comprimeren".