FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Box meldt "Your FRITZ!OS is up to date"

Hoewel FRITZ!OS 6.90 al voor de FRITZ!Box is vrijgegeven, wordt deze versie in de FRITZ!Box niet als online-update aangeboden. Na een klik op de knop "Find New FRITZ!OS" wordt de melding "Your FRITZ!OS is up to date" weergegeven.

Update voor internationale modellen en A/CH-edities nog niet beschikbaar

Op dit moment is FRITZ!OS 6.90 uitsluitend beschikbaar voor Duitse editie van de FRITZ!Box 7590. Als je een internationale of A/CH-editie gebruikt, vragen wij je vriendelijk om geduld. Omdat deze edities andere DSL-standaards ondersteunen en een meertalige gebruikersinterface hebben, heeft de FRITZ!OS-ontwikkeling hier wat meer ontwikkeltijd nodig.

Opmerking:Voor de internationale en A/CH-edities van FRITZ!Box 7590 is al een labversie van de nieuwe FRITZ!OS met Mesh WiFi beschikbaar.