FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Instellingen draadloos netwerk kunnen niet worden veranderd

De instellingen van het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Box kunnen niet worden veranderd. Zo kan bijvoorbeeld een nieuwe draadloze netwerksleutel niet worden opgeslagen, of de MAC-adresfilter kan niet worden uitgeschakeld. Na het klikken op "Apply" worden weer de oorspronkelijke instellingen weergegeven.

Oorzaak

• De instellingen van de webbrowser voorkomen dat een pop-upvenster, waarin de veranderde instellingen staan om uit te printen, automatisch wordt geopend. Uit veiligheidsoverwegingen slaat de FRITZ!Box de nieuwe instellingen niet op.

1 Instellingen webbrowser aanpassen

Configureer in de pop-upblocker van de webbrowser een uitzondering voor de FRITZ!Box:

• Google Chrome
    1. Klik op de knop (Google Chrome aanpassen en beheren) rechts van de adresbalk van Chrome.
    2. Klik op "Instellingen" en vervolgens op "Extensies".
    3. Klik op "Opties" bij de pop-upblocker die je gebruikt.
    4. Voer fritz.box in als uitzondering en sluit het venster "Extensies".
  • Mozilla Firefox
    1. Klik op de knop (Menu openen) rechtsboven in Firefox.
    2. Klik op "Opties".
    3. Klik linksboven in het menu op "Privacy & Beveiliging".
    4. Klik in de sectie "Toestemmingen" naast de optie "Pop-upvensters blokkeren" op de knop "Uitzonderingen".
    5. Voer onder "Adres van website" fritz.box in.
    6. Klik op "Toestaan" en vervolgens op "Wijzigingen opslaan".
  • Microsoft Internet Explorer
    1. Klik op de knop (Extra) rechtsboven in Internet Explorer.
    2. Klik op "Pop-upblokkering" en dan op "Instellingen voor pop-upblokkering".
    3. Voer onder "Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan" fritz.box in.
    4. Klik op "Toevoegen" en vervolgens op "Sluiten".