FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

Ondersteunt de FRITZ!Box "Wi-Fi-bellen" of "Wi-Fi-calling"

Met de FRITZ!Box kun je gemakkelijk gebruikmaken van "Wi-Fi-bellen" of "Wi-Fi-calling".

Met deze technologie die door verschillende providers wordt aangeboden, kun je mobiel bellen via elk Wi-Fi-netwerk. Om "Wi-Fi-bellen" of "Wi-Fi-calling" te kunnen gebruiken, heb je naast een compatibele mobiele telefoon alleen Wi-Fi-internettoegang nodig.

Voor betrouwbare werking raden wij het volgende aan:

• Als je gebruik maakt van WiFi calling van je internetprovider, verander dan in de FRITZ!Box niet de DNS-server die is toegewezen door je internetprovider (fabrieksinstellingen). Als je een andere DNS-server gebruikt (bijvoorbeeld) Google Public DNS), kunnen er problemen optreden.
  • Bij gebruik van een FRITZ!Repeater of een FRITZ!Powerline-adapter met Wi-Fi-functie schakel je in de gebruikersinterface daarvan onder "Wireless" ("WLAN") > "Security" de optie "The active wireless devices displayed below may communicate with each other" (fabrieksinstelling) in.