FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

FRITZ!Box meldt tijdens het configureren van MyFRITZ! "An unexpected error occurred"

De FRITZ!Box toont tijdens het configureren van een MyFRITZ!-account de volgende foutmelding:

• "An unexpected error occurred. Please try again later."

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Wachtwoorden van de FRITZ!Box-gebruikers veranderen

Om veiligheidsredenen kan de FRITZ!Box een MyFRITZ!-account niet aanmelden bij de MyFRITZ!-dienst wanneer het wachtwoord voor de MyFRITZ!-account ook wordt gebruikt voor een gebruiker van de FRITZ!Box. Zorg er daarom voor dat de wachtwoorden van alle FRITZ!Box-gebruikers niet overeenkomen met het wachtwoord voor de MyFRITZ!-account.

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "FRITZ!Box Users".
  3. Klik naast de betreffende gebruiker op de knop (Bewerken).
  4. Voer voor de gebruiker een nieuw wachtwoord in dat niet hetzelfde is als het wachtwoord voor je MyFRITZ!-account.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 Bestaande MyFRITZ!-account in de FRITZ!Box configureren

Als de fout is opgetreden tijdens het configureren van een bestaande MyFRITZ!-account, configureer je de account nog een keer als bestaande MyFRITZ!account in de FRITZ!Box:

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "MyFRITZ!account".
  3. Als de optie "MyFRITZ! enabled for this FRITZ!Box" wordt weergeven, klik je rechts van het e-mailadres op de link "Another MyFRITZ! account".
  4. Schakel de optie "Register the FRITZ!Box with an existing MyFRITZ! account" in.
  5. Voer in de betreffende invoervelden het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!. Dat zijn de inloggegevens waarmee je jezelf aanmeldt op de website myfritz.net.
  6. Klik op "Next".
  7. Als je wordt gevraagd een FRITZ!Box-gebruiker te configureren, voer je in de invoervelden een naam en een wachtwoord in voor de FRITZ!Box-gebruiker en klik je op "Next".

Belangrijk:Om veiligheidsredenen moeten de wachtwoorden voor de FRITZ!Box-gebruiker en je MyFRITZ!-account verschillend zijn.

Nu meldt de FRITZ!Box de MyFRITZ!-account aan bij de MyFRITZ!-dienst. Als de fout daarbij opnieuw optreedt, kan de FRITZ!Box de MyFRITZ!-registratieserver niet bereiken, bijvoorbeeld vanwege onderhoudswerkzaamheden. Herhaal de configuratie in dit geval later nog eens, bijvoorbeeld na een uur, of de volgende dag.

3 Nieuwe MyFRITZ!-account in de FRITZ!Box configureren

Als de fout is opgetreden tijdens de configuratie van een nieuwe MyFRITZ!-account, was het niet mogelijk de registratie van de account te voltooien en deze te activeren. Configureer in dit geval in de FRITZ!Box een nieuwe MyFRITZ!-account:

Nu meldt de FRITZ!Box de MyFRITZ!-account aan bij de MyFRITZ!-dienst. Als de fout daarbij opnieuw optreedt, kan de FRITZ!Box de MyFRITZ!-registratieserver niet bereiken, bijvoorbeeld vanwege onderhoudswerkzaamheden. Herhaal de configuratie in dit geval later nog eens, bijvoorbeeld na een uur, of de volgende dag.