FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

In het kinderslot toegestane onlinetijd met tickets verlengen

Door middel van tickets kun je internettoegang mogelijk maken voor apparaten, ongeacht de tijdslimiet die is ingesteld in het kinderslot van de FRITZ!Box. Elk ticket bestaat uit een willekeurig gegenereerde 6-cijferige numerieke code en staat het apparaat eenmalig een onlinetijd toe van 45 minuten, nadat het ticket in de webbrowser is ingewisseld.

Op deze manier kun je altijd heel gemakkelijk je kind toestaan om te surfen buiten de tijden om die zijn ingesteld in het kinderslot, zonder dat je de basisinstellingen van het kinderslot hoeft te wijzigen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

Voorwaarden / beperkingen

• Elk apparaat in het thuisnetwerk kan een willekeurig aantal tickets inwisselen. Apparaten in het gastnet kunnen geen tickets gebruiken.
  • Elk ticket verlengt de onlinetijd voor het apparaat dat het ticket inwisselt eenmalig met 45 minuten. Als het apparaat een onlinebudget deelt met andere apparaten, geldt de verlenging ook voor de andere apparaten.
  • In de FRITZ!Box worden altijd 10 tickets weergegeven. Ingewisselde tickets verdwijnen uit de weergave en worden onmiddellijk vervangen door nieuwe tickets.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tickets genereren

1. Klik op "Internet" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Internet" op "Filters".
  3. Klik op het tabblad "Access Profiles".
  4. Noteer de 10 ticketnummers die worden weergegeven in de sectie "Tickets" of print de tickets met de knop "Print Tickets".

2 Tickets doorgeven

• Geef de ticketnummers mondeling door, via e-mail of messenger of deel de geprinte tickets uit.

3 Tickets inwisselen

• Voer het ticketnummer in webbrowser in op de pagina die informatie geeft over het geblokkeerde internetgebruik. Als de website niet wordt weergegeven, bijvoorbeeld omdat er een HTTPS-website werd geopend en er daarom geen omleiding kon plaatsvinden, open dan de pagina http://fritz.box/tools/kids_not_allowed.lua en voer hier het ticketnummer in.

Opmerking:Het inwisselen van een ticket wordt geprotocolleerd in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "System > Event Log".