FRITZ!Box 7590 Service - Knowledge Base

FRITZ!Box 7590 Service

FRITZ!Box-wachtwoord voor de gebruikersinterface achterhalen

De gebruikersinterface van je FRITZ!Box is in de fabrieksinstellingen beveiligd met een uniek wachtwoord. Het FRITZ!Box-wachtwoord staat aan de onderzijde van de FRITZ!Box.

Standaardwachtwoord van de FRITZ!Box-gebruikersinterface

Met het FRITZ!Box-wachtwoord heb je toegang tot de gebruikersinterface vanaf alle apparaten die zijn verbonden met de FRITZ!Box. Om een apparaat te verbinden via Wi-Fi, heb je de Wi-Fi-netwerksleutel nodig, die ook aan de onderzijde van het apparaat staat. Op de gebruikersinterface kun je dan instellingen uitvoeren en de Wi-Fi-netwerksleutel of het standaardwachtwoord wijzigen.

Wanneer je het FRITZ!Box-wachtwoord hebt gewijzigd en vervolgens bent vergeten, kun je niet meer achter het wachtwoord komen. Daarom kun je het beste meteen de push service "Forgot password" configureren, zodat je jezelf het wachtwoord dan gewoon per e-mail kunt laten toesturen. Ben je het wachtwoord vergeten en je hebt geen push service geconfigureerd, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen.