FRITZ!DECT 200 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 200 Service

Verbruiksgegevens opslaan en resetten

Je kunt alle verbruiksgegevens verwijderen die zijn geregistreerd in je FRITZ!DECT 200. Op die manier worden de gegevens van nieuwe apparaten die je aansluit, niet vermengd met de verbruiksgegevens van een oud apparaat. Indien gewenst kun je de gegevens van het oude apparaat eerst opslaan als CSV-bestand.

Vereisten

• FRITZ!OS versie 5.59 of hoger moet zijn geïnstalleerd op de FRITZ!Box.

1 Verbruiksgegevens opslaan

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Selecteer de optie "All smart home devices" (indien beschikbaar) in de vervolgkeuzelijst "viewing".
  4. Klik op de knop (Algemeen) of op de knop (Bewerken) voor het betreffende apparaat.
  5. Klik op de tab "Energy Display" en vervolgens op de tab "Total consumption (kWh)".
  6. Klik op de knop "Save" en sla de verbruiksgegevens op als CSV-bestand op je computer.

2 Verbruiksgegevens resetten

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Smart Home" in het menu "Home Network".
  3. Selecteer de optie "All smart home devices" (indien beschikbaar) in de vervolgkeuzelijst "viewing".
  4. Klik op de knop (Algemeen) of op de knop (Bewerken) voor het betreffende apparaat.
  5. Klik op de tab "Energy Display" en vervolgens op de tab "Total consumption (kWh)".
  6. Klik op de knop "Reset" in de sectie "Resetting consumption data".