FRITZ!DECT 200 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 200 Service

FRITZ!Box meldt "Authentication error occurred" bij gebruik van Google Agenda

In de gebruikersinterface van van de FRITZ!Box wordt bij het profiel van FRITZ!DECT op het tabblad "Switch Automatically" de foutmelding "Authentication error occurred." weergegeven voor de Google-agenda.

Oorzaak

• De toegangsrechten die de FRITZ!Box had voor de agenda, zijn ingetrokken in het Google-account.

1 Agenda verwijderen

Als je opnieuw toegangsrechten wilt aanvragen voor de agenda, moet je eerst alle Google-agenda's in de FRITZ!Box verwijderen:

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je in de vervolgkeuzelijst "viewing" de optie "All smart home devices" als je de Google-agenda hebt toegevoegd aan een enkel apparaat, of "All groups" als je de Google-agenda hebt toegevoegd aan een groep.
  4. Als je de Google-agenda die je aan een enkel apparaat hebt toegevoegd wilt verwijderen, klik je bij het betreffende apparaat op de knop (Bewerken) of op de knop (automatisch schakelen).
  5. Als je de Google-agenda die je aan een groep hebt toegevoegd wilt verwijderen, klik je bij de groep op de knop (Bewerken), of op de knop (automatisch schakelen) bij een willekeurig smarthome-apparaat dat tot de groep behoort.
  6. Indien beschikbaar, klik je op het tabblad "Switch automatically".
  7. Klik op de link "Remove connections from Google calendar".
  8. Klik op de knop "Reset Google Calendar".
  9. Bevestig de vraag, of je alle Google-agenda's uit de FRITZ!Box wilt verwijderen, met "OK".

Nu worden alle Google-agenda's verwijderd en alle smarthome-apparaten in het thuisnetwerk die een Google-agenda gebruiken ingesteld op handmatige schakeling.

2 Agenda toevoegen