FRITZ!DECT 210 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 210 Service
This document is also available for the following products:

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!DECT-contactdoos laden

Met de "DECT"-knop kun je de fabrieksinstellingen laden van de schakelbare contactdoos (bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200). Je kunt echter ook uitsluitend de opgeslagen verbruiksgegevens resetten en een nieuw registratie beginnen als je alleen een ander apparaat wilt aansluiten.

1 FRITZ!DECT afmelden

1. Open de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management" of in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Verwijder het apparaat waarvoor je de fabrieksinstellingen wilt laden. Dit kun je doen door op de knop (Verwijderen) te klikken.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

Sommige instellingen van FRITZ!DECT blijven mogelijk gehandhaafd nadat je deze hebt afgemeld bij de FRITZ!Box. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op, zodat alle instellingen worden gewist:

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".

3 Fabrieksinstellingen laden

1. Houd de knop "DECT" op FRITZ!DECT drie keer achter elkaar gedurende ten minste 6 seconden ingedrukt.

FRITZ!DECT start nu opnieuw op. Na het opnieuw opstarten zijn alle gegevens en instellingen gewist en kun je FRITZ!DECT opnieuw aanmelden bij de FRITZ!Box.