FRITZ!DECT 210 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT 210 Service

Volgorde van de smarthome-apparaten wijzigen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box

Je kunt de volgorde wijzigen van de smarthome-apparaten die staan vermeld in je FRITZ!Box in het menu "Home Network > Smart Home". Als je bijvoorbeeld veel smarthome-apparaten hebt aangemeld bij je FRITZ!Box, kun je de belangrijkste apparaten bovenaan zetten.

Voorwaarden / Beperkingen

• De volgorde van smarthome-apparaten kan alleen worden gewijzigd in de desktopweergave en niet in de weergave voor mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Volgorde wijzigen

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Home Network" of "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Smart Home" of in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Klik op "Change Sequence".
  4. Klik op de vermelding van het smarthome-apparaat waarvan je de volgorde wilt wijzigen en sleep met ingedrukte muisknop de vermelding naar de gewenste plaats.
  5. Klik op "Save Sequence" of "Finished" om de instellingen op te slaan.