FRITZ!DECT Repeater 100 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT Repeater 100 Service
This document is also available for the following products:

Firmware-update uitvoeren

Als de FRITZ!Box in bedrijf is, zoekt deze naar updates voor alle aangemelde DECT-apparaten. Dit gebeurt met regelmatige tussenpozen (ongeveer elke 48 uur) of na het opnieuw opstarten binnen de volgende 30 minuten. Als de FRITZ!Box nieuwe firmware vindt voor FRITZ!DECT, wordt deze automatisch bijgewerkt. De stroomtoevoer naar verbonden apparaten wordt niet onderbroken tijdens het updateproces. Je kunt zien welke versie is geïnstalleerd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het menu "DECT > DECT Monitor".