FRITZ!DECT Repeater 100 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT Repeater 100 Service
This document is also available for the following products:

Firmware-update uitvoeren

Als de FRITZ!Box in bedrijf is, zoekt deze naar updates voor alle aangemelde DECT-apparaten. Dit gebeurt ongeveer elke 48 uur of wanneer de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, binnen de volgende 30 minuten. Als de FRITZ!Box nieuwe firmware vindt, wordt deze automatisch bijgewerkt. Welke firmwareversie wordt gevonden hangt af van de FRITZ!OS-versie van de FRITZ!Box. Je kunt zien welke versie is geïnstalleerd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het menu "DECT > DECT Monitor". Tijdens een update wordt de stroomtoevoer naar de verbonden apparaten niet onderbroken.