FRITZ!DECT Repeater 100 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT Repeater 100 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Fon meldt "Function not possible during repeater operation"

Wanneer je probeert met FRITZ!Fon te luisteren naar Podcasts of internetradio, in HD-kwaliteit te telefoneren of de software bij te werken, wordt op de telefoon een van de volgende meldingen weergegeven:

• "Function not possible during repeater operation"
  • "via Reject Repeater not possible"

1 FRITZ!Box configureren

Op FRITZ!Fon zijn de comfortfuncties alleen beschikbaar als de DECT-versleuteling is ingeschakeld:

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station".
  3. Schakel in de sectie "Security" de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie was uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box vervolgens één keer opnieuw opstarten via de gebruikersinterface ("System > Backup of Restart").

2 Repeater opnieuw aanmelden

1. Meld alle repeaters opnieuw aan.