FRITZ!DECT Repeater 100 Service - Knowledge Base

FRITZ!DECT Repeater 100 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Fon meldt "via Reject Repeater not possible!"

Wanneer je probeert je FRITZ!Fon te gebruiken om te luisteren naar webradio of podcasts, te bellen in HD, of de software bij te werken, dan geeft de telefoon het bericht "via Reject Repeater not possible!" weer.

Oorzaak

• De optie "Permit non-encrypted DECT connections" is ingeschakeld in de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Base Station" in het menu "DECT".
  3. Ga naar de sectie "Security" en schakel de optie "Permit only secure DECT connections (recommended)" in.
  4. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  5. Als de optie is uitgeschakeld, moet je de FRITZ!Box opnieuw opstarten zodra je de gebruikersinterface gebruikt ("System > Backup > Restart" of "System > Reset > Restart").

2 Repeater opnieuw registreren