FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service

FRITZ!Fon meldt "Correct password?"

Bij een poging om met FRITZ!Fon e-mails op te halen, wordt op de telefoon de melding "Correct password?" weergegeven en het ophalen van e-mails mislukt.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Instellingen van Google-account aanpassen

In Google wordt in sommige gevallen deze melding weergegeven, hoewel je de gebruikersgegevens juist hebt ingevoerd:

Opmerking:Meer informatie vind je bij Google onder het trefwoord "Onjuist wachtwoord".

1. Als je Authenticatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor je Google-account, genereer je een app-wachtwoord voor de FRITZ!Box en gebruik je dit tijdens de configuratie van het e-mailaccount.

2 E-mailaccountgegevens in FRITZ!Box corrigeren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Internet Services".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende e-mailaccount.
  4. Voer in het invoerveld "E-Mail address" het volledige e-mailadres in.
  5. Voer het wachtwoord van je e-mailaccount in.
  6. Als de FRITZ!Box de gegevens niet automatisch invult, voer je ook de naam van de POP3-server van je provider in.

Voorbeeld:
    Bij Google is de vermelding voor de POP3-server "pop.googlemail.com".

7. Schakel indien nodig de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  8. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

3 Contact opnemen met provider

Als je nog steeds geen e-mails kunt ophalen, zijn je accountgegevens onjuist ingevoerd of is er een storing:

1. Neem contact op met je e-mailprovider.