FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service

FRITZ!OS bijwerken

FRITZ!OS is het besturingssysteem voor de FRITZ!Box en andere FRITZ!-producten. Met regelmatige updates breiden we de functies uit van onze producten en optimaliseren we de software voor de huidige stand van de techniek.

Met de functie "Online Update" kun je het meest recente FRITZ!OS voor je FRITZ!Box snel en gemakkelijk installeren.

Belangrijk:Voor sommige modellen FRITZ!Box wordt de update uitsluitend uitgerold door je internetprovider.

1 Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op de knop "Find New FRITZ!OS".
  4. Klik op de knop "Start Update Now".