FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service

Fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box laden

Laad de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke instellingen te wissen die je hebt geconfigureerd in je FRITZ!Box. Dat is zinvol als je de FRITZ!Box bijvoorbeeld gaat gebruiken op een andere locatie of van plan bent om de FRITZ!Box aan een andere gebruiker te geven. Bovendien kun je zo onjuiste instellingen wissen die verhinderen dat de FRITZ!Box correct werkt.

Je kunt de fabrieksinstellingen laden via de gebruikersinterface of via een telefoon die is verbonden met de FRITZ!Box.

1 Fabrieksinstellingen via de gebruikersinterface laden

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup" of "Reset".
  3. Klik op het tabblad "Factory Settings".
  4. Klik op de knop "Load Factory Settings".

2 Fabrieksinstellingen met een telefoon laden

1. Voer op de telefoon #991*15901590* in en druk op de oproeptoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.
  3. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.

Probleemoplossing:

Misschien ben je hierin ook geïnteresseerd: