FRITZ!Fon C4 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C4 Service
This document is also available for the following products:

Meest recente FRITZ!Fon-software installeren

AVM biedt regelmatig gratis updates voor FRITZ!Fon met verbeterde of nieuwe functies voor de telefoon.

Vereisten

• FRITZ!Fon moet zijn geregistreerd bij een FRITZ!Box.

1 Voorbereiding

Welke softwareversie op je telefoon wordt aangegeven, hangt af van de versie van FRITZ!OS die is geïnstalleerd op je FRITZ!Box:

2 Meest recente software installeren

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Firmware update" of "Software update" > "OK"
    • De telefoon controleert of er een nieuwe versie beschikbaar is.
  4. Druk op "OK" als een nieuwe versie beschikbaar is.
    • De nieuwe software wordt overgebracht op je telefoon. Wanneer de telefoon opnieuw opstart, is de update voltooid.