FRITZ!Fon C5 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C5 Service

FRITZ!Box-telefoonboeken opslaan en herstellen

Je kunt je telefoonboeken opslaan met de FRITZ!Box-gebruikersinterface. Je kunt altijd een back-up gebruiken om je telefoonboek te herstellen, zodat je zeker weet dat je geen gegevens verliest. Telefoonboeken kunnen ook worden overgezet naar een andere FRITZ!Box, bijvoorbeeld als je overstapt op een ander FRITZ!Box-model.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Telefoonboek opslaan

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Selecteer een telefoonboek, klik op de knop "Save" en sla het telefoonboek als XML-document op de computer op.
  4. Sla zo één voor één alle telefoonboeken op die in de FRITZ!Box zijn opgeslagen.

2 Telefoonboek herstellen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Als je het opgeslagen telefoonboek wilt overzetten naar een nieuw telefoonboek, klik je op de link "New Telephone Book". De opties "Quick-dial number", "Vanity code" en "Important person" zijn echter uitsluitend beschikbaar voor het eerste telefoonboek,
    • of, als je een bestaand telefoonboek wilt vervangen:
      • Klik op de link "Switch telephone books" en selecteer een telefoonboek in de lijst. Alle bestaande telefoonboekcontacten worden dan overschreven tijdens het herstellen.
  4. Klik op de knop "Restore".
  5. Selecteer via de knop "Bestand kiezen" het bestand (*XML) uit waarin het telefoonboek is opgeslagen.
  6. Klik op de knop "Restore Telephone Book".
  7. Herstel vervolgens één voor één de telefoonboeken die je wilt gebruiken.