FRITZ!Fon C5 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon C5 Service

FRITZ!Fon aanmeldden

Onze FRITZ!Fon-modellen zijn een perfect afgestemd op de FRITZ!Box. Voor het aanmelden gebruik je gewoon de wizard in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box of het menu van je telefoon. Via het menu kun je FRITZ!Fon natuurlijk ook aanmelden bij het basisstation van een andere fabrikant.

Voorwaarden / Beperkingen

• Het basisstation moet het profiel DECT-GAP ondersteunen.

Opmerking:DECT-GAP is een gebruikelijke standaard voor draadloze telefoons die ondersteund wordt door alle FRITZ!Box-modellen met geïntegreerde DECT-basis.

1 Telefoon met wizard voor telefoontoestellen aanmelden

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop "Configure New Device".
  4. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  5. Schakel de optie "Cordless (DECT) Telephone" in en klik op "Next".
  6. Start nu de aanmeldprocedure op je telefoon, klik vervolgens op "Connect" en volg de instructies.
  7. Als je hiernaar wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon en bevestig je met "OK".

Opmerking:Het is niet nodig om op een knop van de FRITZ!Box te drukken wanneer je de wizard gebruikt om telefoontoestellen aan te melden.

2 Telefoon via menu aanmelden

FRITZ!Fon bij FRITZ!Box aanmelden

1. Zet de telefoon aan en druk op de rechterselectietoets "Register". Als "Register" niet wordt weergegeven boven de rechterselectietoets:
    1. Druk op de toets "Menu".
    2. Selecteer het menu "Settings" en druk op "OK".
    3. "Registration" > "Register" > "OK"
  2. Wacht tot de melding "Press and hold down DECT button on the base station!" verschijnt.
  3. Binnen 2 minuten: Druk op de "DECT"-knop op de FRITZ!Box. Houd de knop ten minste 6 seconde ingedrukt, tot de "DECT"- of "Info"-led van de FRITZ!Box begint te knipperen. Zolang de "DECT"-led knippert, bevindt de FRITZ!Box zich in de aanmeldmodus.
  4. Als je hiernaar wordt gevraagd, voer je de viercijferige pincode van de FRITZ!Box in op de telefoon en bevestig je met "OK".

Opmerking:Je hoeft een pincode alleen in te voeren als je de vooraf geconfigureerde pincode hebt gewijzigd in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box in het menu "DECT > Base Station".

FRITZ!Fon aan een basisstation van een andere fabrikant aanmelden

1. Zet de telefoon aan en druk op de rechterselectietoets "Register". Als "Register" niet wordt weergegeven boven de rechterselectietoets:
    1. Druk op de toets "Menu".
    2. Selecteer het menu "Settings" en druk op "OK".
    3. "Registration" > "Register" > "OK"
  2. Wacht tot de melding "Press and hold down DECT button on the base station!" verschijnt. Druk dan op de aanmeldknop van het basisstation.
  3. Voer de pincode van het basisstation in en bevestig met "OK".

Je kunt FRITZ!Fon aanmelden bij maximaal vier basisstations en desgewenst een ander actief basisstation selecteren onder "Menu > Settings > Registration > Select Base".