FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service
This document is also available for the following products:

Bericht "Non-encrypted connection cleared"

Als je een DECT-repeater van een andere fabrikant gebruikt om het DECT-bereik van je FRITZ!Box uit te breiden, kun je niet meer bellen met een FRITZ!Fon. Wanneer je probeert te bellen, wordt een van de volgende berichten weergegeven op de display van de telefoon:

• "Non-encrypted connection cleared"
  • "Reject repeater connection? Yes/No"

1 Telefoons verwijderen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Cordless Telephones" in het menu "DECT".
  3. Klik op de betreffende knop "Delete" om alle geregistreerde draadloze telefoons te verwijderen.

2 Beveiliging tegen afluisteren uitschakelen op FRITZ!Fon

De instelling "Secure" op FRITZ!Fon is een beveiligingsfunctie die is ingeschakeld in de fabrieksinstellingen. Hiermee wordt verhinderd dat onversleutelde verbindingen tot stand worden gebracht, zodat geen gesprekken kunnen worden afgeluisterd. Op DECT-repeaters van andere fabrikanten worden verzonden gegevens nooit versleuteld en je moet deze instelling op de telefoon dus uitschakelen als je wilt bellen via de repeater:

Belangrijk:Als je de instelling "Secure" uitschakelt op FRITZ!Fon, worden gesprekken niet meer versleuteld!

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Telephony" > "OK"
  4. Deactiveer de instelling "Secure".

3 Alle telefoons opnieuw registreren