FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service
This document is also available for the following products:

RSS-feeds ontvangen

In de FRITZ!Box kun je maximaal 20 RSS-feeds configureren, die je vervolgens met je FRITZ!Fon kunt lezen.

Voorwaarden

• De FRITZ!Fon moet zijn aangemeld bij een FRITZ!Box.

1 RSS-feeds configureren

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Internet Services".
  3. Klik op het tabblad "RSS Feeds".
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst een vooraf ingestelde nieuwsbron of selecteer the optie "Other RSS feed..." om je te abonneren op een andere nieuwsbron op internet.

Opmerking:De vooraf ingestelde nieuwsbronnen worden automatisch geconfigureerd nadat je deze hebt geselecteerd. De volgende instellingen kun je achteraf wijzigen met de knop "Edit".

5. Voer de naam in waaronder de RSS-feed op de telefoon moet worden weergegeven.
  6. Voer het internetadres in waaronder de RSS-feed is te bereiken op internet.

Opmerking:Een uitgebreide selectie van Nederlandstalige RSS-feeds op internet vind je bijvoorbeeld op www.rss-feeds.startpagina.nl en www.nationalemediasite.nl/rss-feeds.php

7. Bepaal hoe vaak de RSS-feed moet worden bijgewerkt op de display van de telefoon.
  8. Bepaal of de telefoon een melding moet geven wanneer nieuwe berichten worden ontvangen van deze RSS-feed.

Opmerking:De telefoon signaleert de ontvangst van nieuwe berichten met de knipperende led en het MWI-pictogram op de display.

9. Als je meerdere FRITZ!Fons hebt aangemeld bij de FRITZ!Box, selecteer je de telefoons waarop je de RSS-feeds beschikbaar wilt maken.
  10. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

2 RSS-feeds lezen

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Blader tot het menupunt "Internet services" en druk op "OK".
  3. "RSS-feeds" > "OK"
  4. Selecteer een bron voor RSS-feeds en druk op "OK".