FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service

Extra bevestiging om bepaalde functies uit te voeren

De extra bevestiging is bij de eerste wijziging of uitvoering van een gevoelige functie eenmalig vereist. De bevestiging is dan een uur lang geldig, zodat je verdere wijzigingen binnen deze tijd niet opnieuw hoeft te bevestigen. Zodra je opnieuw inlogt in de gebruikersinterface, of een gevoelige functie uitvoert in een nieuw venster van je webbrowser, is een nieuwe bevestiging nodig.

Je kunt het uitvoeren bevestigen met een knop op de FRITZ!Box of met een telefoon die is aangesloten op de FRITZ!Box.

1 Uitvoeren bevestigen met een knop

1. Druk kort op een willekeurige knop van de FRITZ!Box wanneer je hiernaar wordt gevraagd in de gebruikersinterface. Ter bevestiging knipperen de leds van de FRITZ!Box één keer.
  2. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

2 Uitvoeren bevestigen met een telefoon

Met IP-telefoons, bijvoorbeeld FRITZ!App Fon kunnen geen toetssequenties worden gestuurd aan de FRITZ!Box. Daarom kun je het uitvoeren niet bevestigen met een IP-telefoon.

1. Voer de code die wordt weergegeven in de gebruikersinterface, in op de telefoon en druk op de gesprekstoets (hoorn van de haak nemen).
  2. Leg na ca. 3 seconden weer op.
  3. Klik dan in de gebruikersinterface in het venster "Procedure confirmed" op "OK" om de procedure af te sluiten.

Als je regelmatig beveiligingsinstellingen op afstand moet wijzigen, kun je de functie uitschakelen in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "System > FRITZ!Box Users > Login to the Home Network".