FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Fon start herhaaldelijk opnieuw op

De FRITZ!Fon start herhaaldelijk opnieuw op. Het opnieuw opstarten gebeurt bijvoorbeeld tijdens het telefoneren, het beluisteren van de berichten op het antwoordapparaat of het afspelen van muziekbestanden van de FRITZ!Box-mediaserver.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Meest recente software van de telefoon installeren

1. Installeer de meest recente software op de telefoon.

2 Telefoon terugzetten en alle telefoons opnieuw aanmelden.

Het probleem wordt mogelijk veroorzaakt door inconsistente instellingen in de FRITZ!Box, bijvoorbeeld door het herhaaldelijk aan- en afmelden of door een software-update. Herstel daarom de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Fon en meld vervolgens alle draadloze telefoons opnieuw aan met behulp van de wizard in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box:

Telefoons verwijderen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Cordless Telephones".
  3. Verwijder met de knop (Verwijderen) alle aangemelde draadloze telefoons.

Fabrieksinstellingen op telefoon herstellen

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Blader tot het menupunt "Settings" en druk op "OK".
  3. "Reset" > "OK" > "OK"

Telefoons uitzetten

1. Zet alle draadloze telefoons uit.

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "System" op "Backup" of "Reset".
  3. Klik op het tabblad "Restart" (indien beschikbaar).
  4. Klik op de knop "Restart".

Alle telefoons opnieuw aanmelden

1. Gebruik de wizard om alle draadloze telefoons aan te melden bij de FRITZ!Box.

Verwante problemen: