FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service

FRITZ!Box-instellingen opslaan en herstellen

Alle instellingen die je configureert voor je FRITZ!Box, kun je opslaan in een back-upbestand. Met dit back-upbestand kun je alle FRITZ!Box-instellingen later weer volledig herstellen op de FRITZ!Box.

1 Instellingen opslaan

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Save Settings" of "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Save" en voer een wachtwoord in.

Belangrijk:Als je geen wachtwoord invoert, kun je de instellingen alleen herstellen op dezelfde FRITZ!Box met dezelfde of een hogere versie van de firmware.

4. Klik op de knop "Save" en sla het bestand "FRITZ.Box[...].export" op je computer op.

2 Instellingen herstellen

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Save Settings" of "Backup" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restore".
  4. Schakel de optie "From this FRITZ!Box or another FRITZ!Box of the same model" in, indien aanwezig.
  5. Voer het wachtwoord in dat je hebt opgegeven toen je het bestand opsloeg.
  6. Klik op "Choose File" en selecteer het bestand "FRITZ.Box[...].export" met de instellingen die je wilt importeren.
  7. Klik op de knop "Restore".
    • De FRITZ!Box wordt opnieuw opgestart. Na het opnieuw opstarten moet je mogelijk alle DECT-apparaten (zoals telefoons, repeaters) opnieuw registreren.