FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service
This document is also available for the following products:

Meest recente FRITZ!Fon-software installeren

AVM biedt regelmatig gratis updates voor FRITZ!Fon, waarmee de functies van de telefoon worden uitgebreid. De meest recente software kun je heel gemakkelijk installeren via het menu van je FRITZ!Fon.

Voorwaarden

• De FRITZ!Fon moet zijn aangemeld bij een FRITZ!Box.

1 Voorbereidingen

Welke softwareversie op de telefoon wordt gesignaleerd, hangt af van de FRITZ!OS-versie die is geïnstalleerd op de FRITZ!Box:

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

2 Meest recente software installeren

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Blader tot het menupunt "Settings" en druk op "OK".
  3. "Software update" of "Software version" > "OK"
    • De telefoon zoekt naar een nieuwe versie.
  4. Druk op "OK" als er een nieuwe versie is gevonden.
    • Nu wordt de nieuwe software naar de telefoon overgedragen. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, is het bijwerken voltooid.