FRITZ!Fon M2 Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon M2 Service

Eigen telefoonnummer doorgeven (nummerweergave)

Bij uitgaande telefoongesprekken kun je je telefoonnummer automatisch doorgeven aan degene die je belt. Deze persoon kan dan je telefoonnummer zien op zijn/haar telefoonscherm.

Voorwaarden

• De FRITZ!Fon moet zijn aangemeld bij een FRITZ!Box.
  • Je telefoonprovider moet de functionaliteit "CLIR (Calling Line Identification Restriction, ook wel nummeronderdrukking genoemd) per oproep hebben ingeschakeld voor je telefoonlijn.

1 Nummeronderdrukking (CLIR) uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij het betreffende telefoontoestel.
  4. Klik op het tabblad "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Calling line identification restriction (CLIR)" uit.