FRITZ!Fon MT-F Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon MT-F Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!Fon wordt plotseling uitgeschakeld of opnieuw opgestart

FRITZ!Fon wordt plotseling uitgeschakeld of opnieuw opgestart

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente software voor je telefoon installeren

2 Telefoonbatterij opnieuw opladen

• Laad de telefoonbatterij helemaal op. Laat de telefoon ten minste 12 uur in het laadstation.

3 De telefoon resetten en alle telefoons opnieuw registreren

Het probleem wordt mogelijk veroorzaakt door inconsistente instellingen in de FRITZ!Box of de FRITZ!Fon (bijvoorbeeld vanwege het herhaaldelijk ongedaan maken van de registratie en opnieuw registreren van de telefoon of na een update van de software). Je moet dan de fabrieksinstellingen op de betreffende FRITZ!Fon herstellen en vervolgens de wizard voor telefoonapparaten gebruiken om alle draadloze telefoons opnieuw te registreren bij de FRITZ!Box.

Telefoons verwijderen

1. Klik op "DECT" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Cordless Telephones" in het menu "DECT".
  3. Klik op de betreffende knop (Verwijderen) om alle geregistreerde draadloze telefoons te verwijderen.

Fabrieksinstellingen op de telefoon herstellen

1. Druk op de toets "Menu" op de telefoon.
  2. Scrol naar "Settings" en druk op "OK".
  3. "Reset" > "OK" > "OK"

Telefoons uitschakelen

• Schakel alle draadloze telefoons uit.

FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Klik op "System" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Backup" of "Reset" in het menu "System".
  3. Klik op de tab "Restart" (indien beschikbaar).
  4. Klik op de knop "Restart".

Alle telefoons opnieuw registreren

4 Herlaadbare batterij vervangen

Als het probleem zich blijft voordoen nadat je alle stappen in dit document hebt geprobeerd, dan is de herlaadbare batterij defect. Je moet de batterij dus vervangen:

De eerste 12 maanden na aankoop van je FRITZ!Fon, sturen we je gratis een vervangende batterij als je ons de defecte batterij met een bewijs van aankoop (en voldoende gefrankeerd) stuurt naar het volgende adres:

Belangrijk:AVM is niet aansprakelijk voor eventuele schade tijdens het vervoer. We raden je daarom aan de batterij bijvoorbeeld te verzenden in een bubbeltjesenvelop.

AVM Customer-Service
Kleinteileversand
Alt-Moabit 95
10559 Berlin
Germany

Na de eerste 12 maanden kun je een nieuwe herlaadbare batterij kopen bij gespecialiseerde verkopers of bij de AVM-afdeling voor kleine onderdelen (AVM Small Parts Department) voor € 9,90 plus porto.

Opmerking:Batterijen bevatten uitzetbaar materiaal dat niet wordt gedekt door de garantie (zie ook de garantievoorwaarden in je handleiding).