FRITZ!Fon MT-F Service - Knowledge Base

FRITZ!Fon MT-F Service

Eigen telefoonnummer doorgeven (beller-id van uitgaande oproep)

Je kunt je telefoonnummer automatisch laten doorgeven wanneer je belt. Het nummer wordt dan weergegeven op de telefoondisplay van de persoon die je belt.

Vereisten

• FRITZ!Fon moet zijn geregistreerd bij een FRITZ!Box.
  • Je telefonieprovider moet CLIR (Calling Line Identification Restriction) per gesprek hebben ingeschakeld voor je telefoonlijn.

1 Voorbereidingen

1. Kies #514*0*#91** op je telefoon en druk op de oproepknop (hoorn opnemen).
  2. Hang na ongeveer 3 seconden weer op.

2 CLIR-functie uitschakelen

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik op "Telephony Devices" in het menu "Telephony".
  3. Klik op de knop (Bewerken) voor het betreffende telefoonapparaat.
  4. Klik op de tab "Telephony Device Features".
  5. Schakel de optie "Calling line identification restriction (CLIR)" uit.