FRITZ!Powerline 1000E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1000E Service
Not your product?

Leds van FRITZ!Powerline branden niet

De leds op de FRITZ!Powerline-adapter branden niet. De FRITZ!Powerline-adapter kan niet meer worden verbonden en verzend geen gegevens meer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-adapter opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Powerline-adapter los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Powerline-adapter worden bij een herstart niet gewist.

2 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    ModelToetsDuur
    FRITZ!Powerline 500E / 520E "Reset" 2 seconden
    FRITZ!Powerline 510E / 530E "Security" 12 seconden
    FRITZ!Powerline 540E / 546E "WLAN/WPS" und "Powerline · Security" 10 seconden
    FRITZ!Powerline 1000E / 1220E "Powerline · Security"  10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E "WLAN-WPS/Powerline · Security" 15 seconden
    FRITZ!Powerline 1260E "Connect" 15 seconden
  2. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.