FRITZ!Powerline 1220E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1220E Service

Powerline-adapter van een andere fabrikant in FRITZ!Powerline-netwerk integreren

Je FRITZ!Powerline-adapter is compatibel met de standaards IEEE P1901 en HomePlug AV2. Daarom kan de adapter worden verbonden met alle gangbare powerline-adapters van de klasse 1200, 500 en 200 Mbit/s.

De verbinding configureer je snel en veilig met een druk op de knop. Tijdens de configuratie wordt het wachtwoord van het FRITZ!Powerline-netwerk overgenomen door de powerline-adapters van de andere fabrikant en wordt de verbinding versleuteld tot stand gebracht.

1 Powerline-adapters met elkaar verbinden

1. Steek de powerline-adapter van de andere fabrikant voor de configuratie in een stopcontact in de buurt van een FRITZ!Powerline-adapter.
  2. Druk op de powerline-adapter van de andere fabrikant op de verbindingsknop. De werkwijze is afhankelijk van de powerline-adapter. Informatie over de configuratie krijg je van de fabrikant van het apparaat; raadpleeg bijvoorbeeld de handleiding.
  3. Druk binnen 2 minuten op de "Powerline · Security"-knop op de FRITZ!Powerline-adapter.
  4. Zodra de "Powerline · Security"-led van de FRITZ!Powerline-adapter blijft branden, is de procedure voltooid.