FRITZ!Powerline 1240E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1240E Service

Push service configureren

Met de Push service kun je jezelf regelmatig of bij bepaalde gebeurtenissen e-mails laten toesturen met verbindings- en gebruiksgegevens van FRITZ!Powerline. FRITZ!Powerline informeert je bijvoorbeeld over een nieuw FRITZ!OS of stuurt je voor iedere FRITZ!OS-update automatisch een back-upbestand met de instellingen.

1 E-mailaccountgegevens invoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de link "Configure Push Service". Als Þ link niet wordt weergegeven, klik dan op het tabblad "Sender".
  4. Voer je e-mailadres en het wachtwoord in.
  5. Klik op "Account Information - Additional Settings".

Opmerking:In de meeste gevallen vult de FRITZ!Box de volgende gegevens automatisch aan. Bij kleinere lokale providers moet je deze zelf invoeren. De benodigde gegevens verkrijg je bij je e-mailprovider.

6. Voer je gebruikersnaam en de naam van de SMTP-server van je e-mailprovider in.
  7. Als de server niet bereikbaar is via poort 25, voer dan bij "Port" de poort in waarmee de server communiceert, bijvoorbeeld 587.
  8. Als de server SSL ondersteunt, schakel je de optie "This server supports a secure connection (SSL)" in.
  9. Schakel de optie "Test e-mail sending after adopting the settings." in. Als de optie niet beschikbaar is, wordt de testmail automatisch verstuurd.
  10. Klik op "Apply" of "Next" en volg de aanwijzingen van de wizard.
  11. FRITZ!Powerline verstuurt nu een testmail naar je e-mailaccount.

2 Push-service inschakelen

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "System" op "Push Service".
  3. Klik op de knop (Bewerken) bij de push services die je wilt gebruiken.
  4. Schakel de optie "Push service enabled" in en configureer elke afzonderlijke push service.
  5. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.