FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

In het programma FRITZ!Powerline wordt geen powerline-adapter weergegeven

Er worden geen powerline-adapters weergegeven in het programma FRITZ!Powerline. FRITZ!Powerline geeft de melding "No powerline adapter is connected to this computer" weer.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-adapter met de computer verbinden

1. Sluit de computer waarop het programma FRITZ!Powerline is geïnstalleerd, met een netwerkkabel aan op de LAN-poort van de FRITZ!Powerline-adapter.

2 Meest recente versie van FRITZ!Powerline installeren

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!Powerline" en vervolgens je product.
  3. Download het programma FRITZ!Powerline voor het besturingssysteem van je computer.
  4. Installeer FRITZ!Powerline op een computer met een LAN-poort.

3 Firewall van de computer configureren

Opmerking:Een firewall is een beveiligingsprogramma dat computers beschermt tegen aanvallen vanaf het internet en het inkomende en uitgaande gegevensverkeer beheert. Naast virusscanners zijn firewalls de belangrijkste programma's voor de beveiliging van je computer.
Informatie over het configureren van de firewall vind je in de handleiding of neem contact op met de fabrikant.

1. Stel de configuratie van de firewall van de computer volgens de aanwijzingen van de fabrikant zo in dat verbindingen van het programma FRITZ!Powerline met de powerline-adapters zijn toegestaan.