FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Tijdschakeling voor het draadloze netwerk van FRITZ!Powerline configureren

Door middel van tijdschakeling kun je het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!Powerline-adapter op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de FRITZ!Powerline-adapter verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kan de FRITZ!Powerline-adapter, indien gewenst, automatisch de overeenkomstige instellingen overnemen. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Het draadloze netwerk kun je altijd weer inschakelen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter.

1 Tijdschakeling draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Als je wilt dat voor de FRITZ!Powerline-adapter dezelfde tijden van toepassing moeten zijn als voor de FRITZ!Box, schakel je de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in.
    • Als er voor de FRITZ!Powerline-adapter andere tijden van toepassing moeten zijn, stel dan individuele periodes in.