FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Tijdschakeling voor het draadloze netwerk van FRITZ!Powerline configureren

Door middel van tijdschakeling kun je het draadloze netwerk (WiFi) van FRITZ!Powerline op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts het draadloze netwerk uitschakelen en daardoor het energieverbruik van de adapter verminderen. Als je een FRITZ!Box gebruikt als draadloze router, kan FRITZ!Powerline, indien gewenst, automatisch de overeenkomstige instellingen importeren. De instellingen worden toegepast ongeacht of je het draadloze netwerk vooraf handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Het draadloze netwerk kun je altijd weer inschakelen via de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.

1 Tijdschakeling draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Als je wilt dat voor FRITZ!Powerline dezelfde tijden van toepassing moeten zijn als voor de FRITZ!Box, schakel je de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in.
    • Als er voor FRITZ!Powerline andere tijden van toepassing moeten zijn, definieer je voor FRITZ!Powerline individuele tijdsvensters.