FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Wachtwoord voor de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline vergeten

✔ Je bent het wachtwoord van de FRITZ!Powerline-adapter vergeten? In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je je weer kunt aanmelden bij de gebruikersinterface.

De gebruikersinterface van de FRITZ!Powerline-adapter kun je met een wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je geen wachtwoord hebt toegekend, moet je na de configuratie het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken om je aan te melden. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord toekennen.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt toegekend aan de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline, moet je voor de aanmelding het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Wachtwoord herstellen

Als je de mogelijkheid wordt geboden om een pushservice-e-mail te laten versturen, laat je dan een e-mail met toegangslink toesturen, waarmee je het wachtwoord opnieuw kunt instellen:

1. Open de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik op de link "Forgot your password?".
  3. Klik op de knop "Send Push Service mail". Als de knop niet wordt weergegeven, is de Push service "Forgot password" niet geconfigureerd.
  4. Haal de e-mail op met een apparaat waarop je het verzenden en ontvangen van e-mails hebt ingeschakeld en volg de aanwijzingen in de e-mail. Als je geen e-mail hebt ontvangen, zijn óf de e-mailaccountgegevens onjuist ingevoerd bij de push service, óf FRITZ!Powerline heeft geen verbinding met het basisstation of met internet.

Belangrijk:Mogelijk werd de e-mail als ongewenste reclame (spam) geclassificeerd. Controleer in dit geval ook de spammap van je e-mailpostvak.

3 Fabrieksinstellingen laden

Als de mogelijkheid niet wordt geboden om een e-mail toe te laten sturen of wanneer je de e-mail niet hebt ontvangen, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen: