FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service

Fitbit weegschaal brengt geen draadloze verbinding tot stand

Een Aria draadloze weegschaal van Fitbit kan geen draadloze verbinding met FRITZ!Powerline tot stand brengen.

Oorzaak

• De weegschaal maakt gebruik van de verouderde draadloze standaard 802.11b. Deze is standaard uitgeschakeld in de FRITZ!Powerline draadloze adapter, omdat de bruikbare doorvoercapaciteit wordt gereduceerd van alle draadloze netwerkapparaten op de 2,4GHz-frequentieband als de 802.11b-ondersteuning is ingeschakeld; zelfs als geen enkel draadloos netwerkapparaat gebruik maakt van deze standaard.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van FRITZ!Powerline.

Draadloze standaard 802.11b inschakelen

Draadloze standaard 802.11b in FRITZ!Box inschakelen

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Wireless" ("WLAN") op "Radio Channel".
  3. Schakel de optie "Adjust radio channel settings" in.
  4. Klik op "Additional Settings".
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Wireless standard" of "Wireless standard 2,4 GHz" de standaard "802.11n+g+b".
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Draadloze instellingen van de FRITZ!Box overnemen

1. Klik op "Access to Home Network" in de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline.
  2. Klik in de sectie "Automatically Adopting Wireless LAN Settings from the FRITZ!Box" op de knop "Start WPS".

De weegschaal kan nu de draadloze verbinding met FRITZ!Powerline tot stand brengen.