FRITZ!Powerline 1260E Service - Knowledge Base

FRITZ!Powerline 1260E Service
Not your product?

Leds van FRITZ!Powerline branden niet

De leds op de FRITZ!Powerline-adapter branden niet. De FRITZ!Powerline-adapter verzendt geen gegevens meer en de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline kan niet meer worden geopend. Mogelijk treedt het probleem op na een update van FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-adapter opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Powerline-adapter los van de stroomvoorziening.
  2. Sluit de FRITZ!Powerline-adapter na ca. 1 minuut opnieuw aan op de stroomvoorziening.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Powerline-adapter worden bij een herstart niet gewist.

2 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Druk op het apparaat op de betreffende knop:
    ModelToetsDuur
    FRITZ!Powerline 500E / 520E "Reset" 2 seconden
    FRITZ!Powerline 510E / 530E "Security" 12 seconden
    FRITZ!Powerline 540E / 546E "WLAN/WPS" und "Powerline · Security" 10 seconden
    FRITZ!Powerline 1000E / 1220E "Powerline · Security"  10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E "WLAN-WPS/Powerline · Security" 15 seconden
    FRITZ!Powerline 1260E "Connect" 15 seconden
  2. Tijdens het proces knipperen alle leds één keer. Zodra de "Power"-led of "WLAN"-led blijft branden, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.

3 FRITZ!Powerline-adapter terugzetten

1. Zet de FRITZ!Powerline-adapter terug met behulp van het herstelprogramma.